Menu

Over ons

De plek waar we zitten is al vanaf 1952 een horecabedrijf. Daar bouwde de familie Meussen een nieuw café bedrijf dat toendertijd café Meussens heette. Deze familie heeft hier lange tijd de zaak uitgebaat.

Daarna kwam Eef Gerritsen er in en hij heeft de naam Du Commerce erop gezet. Vanaf dat moment heeft het café altijd Du Commerce geheten. Na Eef Gerritsen is er de familie Hendriks ingekomen en zij hebben er meer dan 30 jaar ingezeten. Onder hun bezielende leiding werd het een zeer goed lopend horecabedrijf. In 1995 is de Du Commerce overgenomen door Cees Tonissen. In het jaar 2000 werd er de serre aangebouwd en is er een nieuwe formule ingekomen. Van alleen drinken is het overgegaan naar lunchen, eten en drinken.

Als je Du Commerce afkort, wordt het DUC (spreek uit "duuk") en dit is hoe we onszelf ook graag noemen. Daarom is DUC ook in het logo verwerkt. 

Vertrouwd en goed

Wij zijn niet trendy en hip, maar vertrouwd en goed. Het is niet gebonden aan een hype of periode, maar eerder aan een bepaald gevoel, het gevoel van vertrouwen. De tijdloze uitstraling biedt de mogelijkheid dat jong én oud hier terecht kunnen.

Wanneer je bij DUC bent, weet wat je krijgt en wat je kan verwachten. Een
stukje zekerheid. Tegelijkertijd hechten we er waarde aan om daar een
stap verder in te gaan.

Wij geloven dat je kunt uitblinken in herkenbaarheid. Klassiekers zijn niet voor niets klassiekers. Soms is gewoon goed, gewoon goed.