Menu

Over ons

De plek waar we zitten is al vanaf 1952 een horecabedrijf. Daar bouwde de familie Meussen een nieuw café bedrijf dat toendertijd café Meussens heette. Deze familie heeft hier lange tijd de zaak uitgebaat.

Daarna kwam Eef Gerritsen er in en hij heeft de naam Du Commerce erop gezet. Vanaf dat moment heeft het café altijd Du Commerce geheten. Na Eef Gerritsen is er de familie Hendriks ingekomen en zij hebben er meer dan 30 jaar ingezeten. Onder hun bezielende leiding werd het een zeer goed lopend horecabedrijf. In 1995 is de Du Commerce overgenomen door Cees Tonissen. In het jaar 2000 werd er de serre aangebouwd en is er een nieuwe formule ingekomen. Van alleen drinken is het overgegaan naar LUNCHEN, ETEN en DRINKEN.

In de volksmond ga je niet naar Du Commerce , maar naar DUC. Daarom is DUC ook in het logo verwerkt. 

Bij Du Commerce is de formule zo gemaakt dat je de hele dag door iets kunt doen. In de ochtend kun je beginnen met een kop koffie met eventueel een stukje gebak en in de middag heb je de mogelijkheid om te komen lunchen. Na het shoppen kun je 's avonds komen dineren en als je zin hebt blijf je lekker hangen om nog wat te drinken.  Zo heb je een heerlijke dag gehad in Nijmegen, de Oudste stad van Nederland.