Menu

Kerstmenu

Het kerstmenu is helemaal uitverkocht. Het is helaas niet meer mogelijk om nog een bestelling te plaatsen.

Heb je geen zin om rond de Kerstdagen wéér urenlang in de keuken en supermarkt te staan? Maar wil je toch een lekkere feestmaaltijd op tafel kunnen zetten? Bestel dan ons kerstmenu voor een smakelijke Kerst zonder stress.

Het kerstmenu bestaat uit een amuse, drie feestelijke gangen en wat lekkers voor bij de koffie. De gangen zijn zo samengesteld dat ze snel op tafel kunnen staan, zodat je tussendoor maar kort de keuken in hoeft.

Dit jaar zorgen we voor een kerstmenu in samenwerking met Made By Marn. Marn heeft een eetwinkel aan de Daalseweg 33. Marn is een oude leerling van Dick (samen met Bas de ondernemers van DUC) in de keuken van Plaats1. Na jarenlange ervaring in de keukens van Plaats1, MANNA en als chef bij Bistrobar Berlin is Dick samen met Bas in april 2019 begonnen in DUC.

Voorgaande jaren was het kerstmenu van Marn altijd snel uitverkocht. Door de maatregelen rondom Corona hebben we besloten om onze krachten dit jaar te bundelen. Daar heb je vrienden voor toch?

Het kerstmenu is bij Made by Marn op de Daalseweg 33 af te halen op 24 december (Kerstavond) tussen 15.00 en 18.00 uur of op 1e Kerstdag tussen 10.00 en 11.30 uur. Je kunt het kerstmenu serveren op Kerstavond of op 1e Kerstdag. De kosten van het kerstmenu bedragen € 35,00 per persoon.

 

Kerstmenu