Menu

Een bijzonder moment

DUC is die fijne plek waar we altijd ons best doen om je welkom te laten voelen. Van ‘s ochtends tot ‘s avonds bieden wij een speciaal moment. Van een kop koffie met iets lekkers in de ochtend, tot een borrel in de avond met je vrienden. Buiten genieten van een lunch op ons terras of binnen dineren in onze serre. Op elk moment van de dag is het tijd voor DUC.

Bij ons neem je een momentje voor jezelf voor ontspanning of voor plezier. Dat momentje kan ook met je vrienden, familie of gezin zijn. Net waar jij op dat moment zin in hebt.

Wij vinden het belangrijk dat wanneer je een moment neemt, je de tijd neemt voor iets dat specialer is dan normaal. DUC geeft je waar je om vraagt, maar ook net dat beetje extra. Zo maakt het jouw moment extra bijzonder.

 

Reserveren

Als je zeker wilt zijn van een tafeltje kun je bij ons reserveren, maar spontaan langs komen mag uiteraard ook gewoon. Ga naar de contactpagina of bel ons op telefoonnummer 024-3222565 om jouw reservering door te geven.

 

We zijn weer open!

Wat zijn we blij dat we weer open zijn. Wij voelen ons tegelijkertijd ook verantwoordelijk om ons steentje bij te dragen om iedereen gezond te houden. Daarom vragen we aan iedereen om de onderstaande regels in acht te nemen. Misschien niet heel gastvrij, maar zo kunnen we met zijn allen hopelijk nog lang van de horeca genieten in deze tijd.

  • Maximaal 2 personen per tafel (meer als je uit 1 huishouden komt).
  • Als je hebt gereserveerd, zorg dat je op tijd bent.
  • Houd 1,5 meter afstand tot andere gasten.
  • Beantwoord de gezondheidsvragen die we moeten stellen zo serieus mogelijk.
  • Desinfecteer je handen bij binnenkomst bij de desinfectie-zuil.
  • Reserveren of plaatsnemen op ons terras geeft geen garantie op een tafel binnen (bijvoorbeeld bij slecht weer).
     

Geniet van je moment! Wij zijn blij dat we open zijn en jullie kunnen ontvangen.

 

              

 

Vacatures

Lijkt het je leuk om bij ons te werken? Klik dan hier voor de mogelijkheden.