Menu

Contact

Stuur een reserveringsverzoek

Welke dag? *
Hoe laat? *
Hoeveel gasten? *
Opmerkingen
Uw naam *
E-mailadres *
Telefoonnummer

Openingstijden
 

Maandag            10.00 uur tot 22.00 uur
Dinsdag en Woensdag  10.00 uur tot 23.00 uur
Donderdag 10.00 uur tot 23.00 uur
Vrijdag en zaterdag 10.00 uur tot 24.00 uur
Zondag 11.00 uur tot 22.00 uur

 

Keuken
 

Maandag t/m zaterdag       11.00 uur tot 21.00 uur
Zondag 12.00 uur tot 21.00 uur

 

Kaart

Du Commerce bevindt zich in een autovrij winkelgebied

 

Routebeschrijving

Vanuit het Centraal Station Nijmegen lopend

Steek recht het Stationsplein over de Schaeck van Mathonsingel in. Loop tot aan het Keizer Karelplein. Ga linksaf en neem de 3e afslag, na de Amrobank, de Bisshop Hamerstraat in. Vervolg de weg rechtdoor de Molenstraat in en ga bij Bakkerij Bart rechtsaf de Ziekerstraat in. Na 75 m. ziet u aan de linkerkant op de hoek Grand Café Du Commerce liggen. Looptijd circa 9 minuten.

Vanuit de richting Arnhem, Tiel Rotterdam volg de N325

Over de Waalbrug het 4e stoplicht rechts af de van Schevickhavestraat in, 1e straat links af de van Welderenstraat in, 1e straat rechts af de Eilbrachtstraat in, na 40 m. rechts af de tweede Walstraat in. Aan de linkerkant is de parkeergarage Molenpoort. Neem vanuit de parkeergarage Molenpoort de lift, of trap naar de begane grond, loop rechtdoor naar de uitgang van passage Molenpoort en ga links af de Ziekerstraat in. Na 100 m. ziet u aan de rechterkant op de hoek Grand Café Du Commerce liggen. Dit is ongeveer 3 minuten lopen. Wanneer de P garage Molenpoort vol is kunt u doorrijden en de 2e straat links af de Mariënburg in, na 30 m. nogmaals links af en u komt uit bij parkeergarage Mariënburg.

Vanuit de richting 's Hertogenbosch

Volg de N326 welke overgaat in de Graafseweg. Volgen tot aan het Keizer Karelplein. Neem de 3e afslag meteen na de Rabobank de Bisschop Hamerstraat in. Volg de weg en neem de 2e straat rechts de Tweede Walstraat in. Na 300 m. aan de linkerkant is de parkeergarage Molenpoort. Wanneer de parkeergarage Molenpoort vol is kunt u doorrijden en de 2e straat links af de Mariënburg in, na 30 m. nogmaals links af en u komt uit bij parkeergarage Mariënburg. Neem vanuit de parkeergarage Mariënburg de trap of lift naar de begane grond en loop rechtdoor naar de uitgang van de passage Mariënburg en ga linksaf de Moenenstraat in, de 1e straat rechts de Ziekerstraat in. Na 100 m. ziet u aan de rechterkant op de hoek Grand Café Du Commerce liggen. Dit is ongeveer 3 minuten lopen.